VallaOPEN_2019-svart
loading...

spelschema | valla open 2019

HålltiderArtister 
16.00Nora Färlin 
Nora Färlin är 18 år och kommer från Ljusdal. Hon har nyligen gått ut estetiska programmet på Slottegymnasiet i Ljusdal. Nora framför en blandad repertoar tillsammans med Vilmer Fall som medverkar på gitarr och sång. 
16.40Nino & Julia 
Nino och Julia är dansparet som gjorde succé med sitt framträdande i talang 2019. Nino Hellman kommer ursprungligen från Ljusdal och jobbar nu som koreograf och dansare i Stockholm. 
17.20Jakob Ljungkvist
Med mer än 1000 framträdanden i sin kappsäck är Jakob Ljungkvist idag en av Sveriges mest anlitade trollkarlar. Förvänta er en fartfylld show med magi, trolleri och mycket humor.
18.00Linn Wikblad
Linn Wikblad kommer från Edsbyn. Hon gick till final i musiktävlingen Imagine. Med sitt eget popsound och personliga texter tar hon med publiken på en ärlig och känslostyrd musikalisk rundresa.
18.40Electric Feel Good 
I vintras släppte bandet sitt bejublade debutalbum, ”Rock 'N' Roll & Other Deadly Sins”. Var beredda, för när dessa fyra rockslynglar från Färila, Järvsö och Hudiksvall drar igång sin tidmaskin kommer hembygdsgården i Färila för en stund att förflyttas till ett boogieosande 1971. 
19.20Hanna Körner & Peter Hjelm 
Hanna Körner Operasångerska från Bollnäs, Peter Hjelm är Färilabygdens egen musikalprins. Tillsammans kommer de att framföra stycken från såväl opera som musikal. En oförglömlig musikalisk halvtimme utlovas!
20.00Nalta
Nalta är fokrockbandet från djupet av Sörhälsinglands skogar. Ett band som spelar visa på midsommarängar, drar trallar i ett vardagsrum och dansar swing på Svearikes alla gator.
20.40Kingen Trio
VallaOPEN kan i år stolt avsluta årets festival med en rockkung av bästa märke Kingen Trio! Torgny ”Kingen” Karlsson behöver egentligen ingen vidare presentation. Kingen är hyperaktuell med föreställningen ”När Rocken kom till Sveg part 2”.
Med reservation för ändringar
Klicka här för att ladda ned en utskrivbar .PDF

 

- Pssst!

Gör gärna ett besök i vårt arkiv

och se bilder från tidigare år!