vallaopen-2018
Hålltider Artister 
15.00 Ehsan Yaghoobi
Ehsan, som bor i Hudiksvall, kom till Sverige för två och ett halvt år sedan, och har utan några förkunskaper lärt sig att spela klassiskt piano via Internet.
15.40 Moa Silén
Sångerska och låtskrivare från Järvsö, som har studerat musik två år i Stockholm och håller som bäst på med en EP som snart ska ­släppas. Hon uppträder tillsammans med ­­Samuel Mackegård, musikproducent, som spelar gitarr och har varit med och skrivit ­låtarna.
16.20 Sofie & Linda
Sofie & Linda och är från Ljusdal. Båda har dansat sedan de var små, de senaste två åren i dansgruppen The Unit. De dansar för det mesta hiphop, men gillar även att sticka in ­andra stilar i sina koreografier.
17.00 The Protenders med vänner
Bandet har medlemmar från Ljusdal, Färila, Delsbo, Järvsö och Hennan. De spelar ­blandad rockmusik och har till VallaOPEN ­tagit in förstärkning i form av klaviatur och en ­blåssektion.
17.40 Marcus Melin
Marcus är en känd sångare från orten.
Han medverkade på VallaOpen 2015, deltog i ­Körslaget 2011 och leder nu ­körkonceptet Joyvoice i Ljusdal.
På årets VallaOpen får ­Marcus hjälp av Peter Subäck på piano.
18.20 Sigge Hill
Med låtar som Ett färgfotografi, Kvinnor är smartast, Skogen och Riksväg 83, slog han igenom Men Sigge Hills Orkester på 90-talet. På årets VallaOpen får vi njuta av ­honom som soloartist.
19.00 Yga-Kolins Orkester
Rutinerade syskontrion Anders, Helen och ­Berit från Yg, förenas och framför låtar som berör och gör många glada. 
19.40 Carnation Blue
Carnation Blue kommer från Hudiksvall. Med ­tydliga avtryck från soul och blues sprider bandet tunga och poppiga feelgood-toner.
20.20 Hälsingefyr
Hälsingefyr är folkrockbandet från Hudiksvall (med omnejd) med sångaren och ­låtskrivaren Robert Damberg som frontfigur. ­Hälsingefyr grundades 2009 och blandar klassiskt ­irländskt med rock, bluegrass, och en del eget material. Var god röj!
Med reservation för ändringar
Klicka här för att ladda ned en utskrivbar .PDF​​​​​​​​​​​​​​

 

- Pssst!

Gör gärna ett besök i vårt arkiv

och se bilder från tidigare år!