VallaOPEN_2022

Vilma & Ida-Maria

VallaOPEN presenterar två unga dansare från bygden. Intresset för dans är stort bland unga i kommunen vilket vi tycker är jättekul och viktigt att den får visas upp. Så här skriver Vilma & Ida-Maria om deras dansduo.

Hej! Vi heter Vilma Wikström och Ida-Maria Boäng och vi har fått äran att uppträda på Valla Open i år. Vi kommer att bjuda på ett egenkoreograferat dansnummer med blandning av jazz och hiphop. Inspirationen till numret har kommit från dansstilen vouging, magasinet Vogue, Beyoncé och egna erfarenheter. Jag, Vilma, är 15 år och började dansa när jag var cirka 9 år. Jag började dansa för att de såg kul ut och har sedan dess inte tappat intresset. Jag dansar för det mesta modern dans, jazz, balett och hiphop. Jag, Ida-Maria, började dansa när jag var åtta år (är 15 år nu) efter jag hade sett min syster dansa på sin första dansuppvisning. Sedan dess har intresset för dans bara vuxit. Jag dansar mest balett, jazz och modern dans, men även hiphop. Nu planerar jag att satsa på dans för att i framtiden kunna leva på det jag älskar. Hoppas vi ses på VallaOPEN!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ronnie Andersson » Karin Roxy Nilsson:  ”Hej, jag undrar om du ger lektioner, och hur och när, och vad det skulle kosta. ..”

  • Gunilla Berglund » TÄVLING!:  ”Färgerna liknar omslaget till Tom Peety , Full moon feber . ”

  • Bernt Öhlén » TÄVLING!:  ”Svaret på frågan tror jag är AVICII med albumet STORIES från 2015. Må så gott”

  • Malin Eriksson » TÄVLING!:  ”Jag tror att det är Tim Bergling( avicci) album stories från 2015. Vore toppen a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln