VallaOPEN_2022

Linn Wikblad

Med sitt egna pop-sound och personliga texter tar hon med publiken på en resa av yta, djup, känslor att hitta sig själv och våga tro på det man gör. Det är just det som kännetecknar Linn Wikblad. Hennes ärliga och känslostyrda musik. Hon skriver blandat på både svenska och engelska då hon tycker det förmedlar olika saker. ”Att skriva på svenska tillexempel känns mer naket och sårbart 

Linn har varit aktuell med debutsingel "What About Me” som släpptes 2018, den har i skrivande stund över 60 000 streams på Spotify. Hon följde upp med att släppa ”Better” nu innan sommaren. Linn har vunnit sångtävlingen "Schools out live - 2018” Där jurymedlemmen Chris Kläfford berömde hennes svenska texter. Hon gick även till final i musiktävlingen ”Imagine”

-Det finns inget bättre än att stå på scenen. Det är en sån häftig känsla att dela med sig av sin egenskrivna musik och låtar för publiken. Jag blir personlig och blottar en bit av mig själv. Allt annat stannar upp när jag går ut på scenen, ingeting annat är i fokus, man hamnar verkligen i nuet och jag njuter varje gång

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ronnie Andersson » Karin Roxy Nilsson:  ”Hej, jag undrar om du ger lektioner, och hur och när, och vad det skulle kosta. ..”

  • Gunilla Berglund » TÄVLING!:  ”Färgerna liknar omslaget till Tom Peety , Full moon feber . ”

  • Bernt Öhlén » TÄVLING!:  ”Svaret på frågan tror jag är AVICII med albumet STORIES från 2015. Må så gott”

  • Malin Eriksson » TÄVLING!:  ”Jag tror att det är Tim Bergling( avicci) album stories från 2015. Vore toppen a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln