VallaOPEN_2022

Hannah Körner & Peter Hjelm

Peter Hjelm är musikalartist från Korskrogen. Utbildad vid Balettakademien i Göteborg. Han har bland annat medverkat i musikaler så som West Side Story, Cabaret och Cats. På hemmaplan arbetar han aktivt för kulturföreningen Scensation i Järvsö och sjunger nästan årligen i Färila Kyrka vid både jul och sommartid. 

Hannah Körner är operasångerska från Bollnäs. Hon är utbildad vid Operahögskolan i Göteborg och sjöng våren 2019 titelrollen i operan Carmen på Gasklockorna i Gävle. Hon har tidigare medverkat i bland annat Kronbruden på GöteborgsOperan, Pajazzo i en norrlandsturné med Estrad Norr samt i en rad föreställningar runt om i Sverige. I sommar ser vi henne bland annat i rollen som Cherubin när Opera på Finnskogen sätter upp Figaros Bröllop av W.A. Mozart på Loses utomhusscen utanför Bollnäs.  En föreställning som också gästspelar på Dala- Flodas operafestival. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ronnie Andersson » Karin Roxy Nilsson:  ”Hej, jag undrar om du ger lektioner, och hur och när, och vad det skulle kosta. ..”

  • Gunilla Berglund » TÄVLING!:  ”Färgerna liknar omslaget till Tom Peety , Full moon feber . ”

  • Bernt Öhlén » TÄVLING!:  ”Svaret på frågan tror jag är AVICII med albumet STORIES från 2015. Må så gott”

  • Malin Eriksson » TÄVLING!:  ”Jag tror att det är Tim Bergling( avicci) album stories från 2015. Vore toppen a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln