VallaOPEN_2019-svart

Back in black ...and yellow

Vi har haft vårt första planeringsmöte för årets festival. Det känns som att det mesta är under kontroll. Det finns en del ändringar från tidigare år, bland annat vill vi åter igen trycka lite extra på att vi ändrat dag från torsdag till fredag. Som brukligt har årets festival en ny färg och i år går VallaOPEN i svart och gult. 
-Missa det den som kan! 

#vallaopen #färila #vivalafala #järvsö #ljusdal #hälsingland #gävleborg

Etiketter: årets färg 2018

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag har en gay furry sida som ni kan gå in på genom att klicka mitt namn”

  • Simon Åsberg » Waldemar Seger:  ”Jag e gay”

  • lina arvidsson » Waldemar Seger:  ”gå in på min privata hemsida genom att klicka mitt namn”

  • adam white » Waldemar Seger:  ”boi u gonna get clapped”

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”är du dum elle. de ä mina kommentarer”

Nyhetsarkiv

Länkar

-