VallaOPEN_2022

Moto Boy

Foto: Christian Bang
Foto: Christian Bang

I många år har vi försökt boka Moto Boy till VallaOPEN, men i år har äntligen alla bitar fallit på plats. Moto Boy, artistnamn för Oskar Humlebo, är född i Färila 1980 och är en svensk musiker, popsångare och låtskrivare. 

"När Moto Boy dök upp på den svenska musikscenen 2006 med sin sakrala sång och självklara utstrålning lämnade han få oberörda. Hans första skivor “Moto Boy” (2008) och "Lost in the call" (2010) togs emot väl av musikrecensenterna och beskrevs som “en hel gosskör i fjäderboa” (SVD) och ett “stort svenskt album” (DI Weekend). 
De senaste åren har Moto Boy turnerat utomlands, komponerat musiken till och själv medverkat i teateruppsättningen "Lubiewo - Kärleksön" på Göteborgs stadsteater och turnerat över hela världen som gitarrist med The Cardigans. Under våren 2014 är han dessutom aktuell som en av de medverkande i Wermland Operas uppsättning av “L’Orfeo”. Hans tredje album, “Keep Your Darkness Secret“, släpptes den 26 mars 2014 och är uppbyggt av romantiska melodier, kusligt vackra gosskörer och extatiska crescendos. Albumet är skapat tillsammans med Niko Stoessl (Dave Gahan, Depeche Mode) och medverkar gör bland andra Titiyo, Bengt Lagerberg (The Cardigans, Brothers of End) och Leari (The Ark). I vår åker Moto Boy ut på en turné med ett nytt fjärdealbum i bagaget. ”NEW MUSIC” släpps den 3 mars 2017"
Läs mer på http://blixten.se/motoboy

Han är även aktuell med "Bowie in Berlin" för ett antal spelningar under våren och sommaren tillsammans med Gävle Symfoniorkester under ledning av Hans Ek, solister är Magnus Carlson, Jennie Abrahamson och Moto Boy

Det är med stor stolthet och med den äran vi presenterar Moto Boy på VallaOPEN 2017
#motoboy #vallaopen #vallaopen2017 #färila #hälsingland #vivalafala

Etiketter: moto boy

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ronnie Andersson » Karin Roxy Nilsson:  ”Hej, jag undrar om du ger lektioner, och hur och när, och vad det skulle kosta. ..”

  • Gunilla Berglund » TÄVLING!:  ”Färgerna liknar omslaget till Tom Peety , Full moon feber . ”

  • Bernt Öhlén » TÄVLING!:  ”Svaret på frågan tror jag är AVICII med albumet STORIES från 2015. Må så gott”

  • Malin Eriksson » TÄVLING!:  ”Jag tror att det är Tim Bergling( avicci) album stories från 2015. Vore toppen a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln