VallaOPEN_2019-svart

SLIMFIT

Albumaktuella SLIMFIT gästar VallaOPEN. Bandet består av medlemmar från Ljusdal och Färila. SLIMFIT har ett imponerande antal spelningar i bagaget och många har nog hört och sett dem på firmafester, bröllop och after ski. Albumaktuella har SLIMFIT nu spelat in eget material som de kommer att bjuda VallaOPEN-publiken på. SLIMFIT släpper sin skiva den 3 juni i Alpbyn, Järvsö och den som önskar kan anmäla sig här

#vallaopen #vallaopen2017 #slimfit #slimfitljusdal #vivalafala #färila #hälsingland #järvsö #ljusdal

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag har en gay furry sida som ni kan gå in på genom att klicka mitt namn”

  • Simon Åsberg » Waldemar Seger:  ”Jag e gay”

  • lina arvidsson » Waldemar Seger:  ”gå in på min privata hemsida genom att klicka mitt namn”

  • adam white » Waldemar Seger:  ”boi u gonna get clapped”

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”är du dum elle. de ä mina kommentarer”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln