vallaopen-2018

2000 st besökande på vallaopen 2016

Söndag är utvärderingens dag, vad gick bra, vad gick mindre bra, vad kan göras bättre! Vad som gick väldigt bra var alla ni ca 2000 personer som besökte VallaOPEN 2016. Vi vill skicka ett varmt "Islands-tack" till alla besökare OCH artister som gjorde årets VallaOPEN till ett jubileum att minnas!

#vallaopen #vivalafala #hälsingland#färila #vallaopen2016

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag har en gay furry sida som ni kan gå in på genom att klicka mitt namn”

  • Simon Åsberg » Waldemar Seger:  ”Jag e gay”

  • lina arvidsson » Waldemar Seger:  ”gå in på min privata hemsida genom att klicka mitt namn”

  • adam white » Waldemar Seger:  ”boi u gonna get clapped”

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”är du dum elle. de ä mina kommentarer”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln