VallaOPEN_2019-svart

Publikrekord i år igen!

Kan ni tänka er, det blev publikrekord i år igen! Nu har vi haft den traditionsenliga summeringen och utvärderingen i köket på Ekströmsbacken, och vi kan konstatera att VallaOPEN ännu en gång slagit publikrekord. Över 2000 personer! Vi vill rikta ett stort tack till alla medverkande, samt alla ni som kom och besökte VallaOPEN 2015. Nu stundar en lätt vila innan vi börjar planera för 10-års jubileumet 2016. Vi kommer snart att lägga upp bilder och videoklipp från årets VallaOPEN så håll koll på vår webbsida och sociala medier. Vi kan bara utbrista i ett stort Viva la Fala!
#vallaopen #färila #hälsingland #vivalafala

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Adam white » Waldemar Seger:  ”Jag är trans”

  • Waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag gillar snopp”

  • Liam hadin » Waldemar Seger:  ”Esketit ”

  • Gunilla Berglund » TÄVLING!:  ”Färgerna liknar omslaget till Tom Peety , Full moon feber . ”

  • Bernt Öhlén » TÄVLING!:  ”Svaret på frågan tror jag är AVICII med albumet STORIES från 2015. Må så gott”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln