VallaOPEN_2019-svart

Publikrekord i år igen!

Kan ni tänka er, det blev publikrekord i år igen! Nu har vi haft den traditionsenliga summeringen och utvärderingen i köket på Ekströmsbacken, och vi kan konstatera att VallaOPEN ännu en gång slagit publikrekord. Över 2000 personer! Vi vill rikta ett stort tack till alla medverkande, samt alla ni som kom och besökte VallaOPEN 2015. Nu stundar en lätt vila innan vi börjar planera för 10-års jubileumet 2016. Vi kommer snart att lägga upp bilder och videoklipp från årets VallaOPEN så håll koll på vår webbsida och sociala medier. Vi kan bara utbrista i ett stort Viva la Fala!
#vallaopen #färila #hälsingland #vivalafala

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag har en gay furry sida som ni kan gå in på genom att klicka mitt namn”

  • Simon Åsberg » Waldemar Seger:  ”Jag e gay”

  • lina arvidsson » Waldemar Seger:  ”gå in på min privata hemsida genom att klicka mitt namn”

  • adam white » Waldemar Seger:  ”boi u gonna get clapped”

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”är du dum elle. de ä mina kommentarer”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln