vallaopen-2018

Samantha Ohlanders & Staffan Jonsson

På VallaOpen 2015 får ni möjligheten att se och lyssna till inga mindre än Staffan och Samantha som är två av Hälsinglands bästa musiker inom genren folkmusik. Staffan Jonsson är riksspelmannen som spelat med bland annat Ulf Stureson och Ola Salo samt skivaktuell med det kritikerrosade folkrockbandet Skenet. Järvsöbördiga Samantha Ohlanders, som turnerat över Sverige, Europa och i USA, är årets Lill-Babsstipendiat och nominerades till "årets traditionsbärare" på Folk och Världsmusikgalan 2015. 

Dessa två proffs har nu slagit sina musikaliska huvuden ihop och levererar fet folkmusik åt folket! Det blir gammalt och nytt samt svenskt och osvenskt som sig bör när en ska plocka fram pärlorna ur folkmusikskatten.
#hälsingland #färila #vallaopen #vivalafala

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag har en gay furry sida som ni kan gå in på genom att klicka mitt namn”

  • Simon Åsberg » Waldemar Seger:  ”Jag e gay”

  • lina arvidsson » Waldemar Seger:  ”gå in på min privata hemsida genom att klicka mitt namn”

  • adam white » Waldemar Seger:  ”boi u gonna get clapped”

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”är du dum elle. de ä mina kommentarer”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln