VallaOPEN_2022

Samantha Ohlanders & Staffan Jonsson

På VallaOpen 2015 får ni möjligheten att se och lyssna till inga mindre än Staffan och Samantha som är två av Hälsinglands bästa musiker inom genren folkmusik. Staffan Jonsson är riksspelmannen som spelat med bland annat Ulf Stureson och Ola Salo samt skivaktuell med det kritikerrosade folkrockbandet Skenet. Järvsöbördiga Samantha Ohlanders, som turnerat över Sverige, Europa och i USA, är årets Lill-Babsstipendiat och nominerades till "årets traditionsbärare" på Folk och Världsmusikgalan 2015. 

Dessa två proffs har nu slagit sina musikaliska huvuden ihop och levererar fet folkmusik åt folket! Det blir gammalt och nytt samt svenskt och osvenskt som sig bör när en ska plocka fram pärlorna ur folkmusikskatten.
#hälsingland #färila #vallaopen #vivalafala

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ronnie Andersson » Karin Roxy Nilsson:  ”Hej, jag undrar om du ger lektioner, och hur och när, och vad det skulle kosta. ..”

  • Gunilla Berglund » TÄVLING!:  ”Färgerna liknar omslaget till Tom Peety , Full moon feber . ”

  • Bernt Öhlén » TÄVLING!:  ”Svaret på frågan tror jag är AVICII med albumet STORIES från 2015. Må så gott”

  • Malin Eriksson » TÄVLING!:  ”Jag tror att det är Tim Bergling( avicci) album stories från 2015. Vore toppen a..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln