vallaopen-2018

Instruktion för Valla OPEN-tecknet

Hej alla! Av någon anledning "försvinner" många av våra inlägg på det sociala nätverket Facebook. Antagligen är den massiva responsen på "inför-filmen" orsaken till att Valla OPENS inlägg filtreras en aning. Observera att det är ren spekulation från oss. Men sak samma, vi fortsätter att plöja i sociala medier. Här följer en enkel instruktion på hur ni kan hjälpa till med plöjningen på sociala medier. Fota dina händer formade som V O och lägg till hashtagen #vallaopen. Trevlig helg!
#vallaopen #färila #hälsingland #vivalafala

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag har en gay furry sida som ni kan gå in på genom att klicka mitt namn”

  • Simon Åsberg » Waldemar Seger:  ”Jag e gay”

  • lina arvidsson » Waldemar Seger:  ”gå in på min privata hemsida genom att klicka mitt namn”

  • adam white » Waldemar Seger:  ”boi u gonna get clapped”

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”är du dum elle. de ä mina kommentarer”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln