VallaOPEN_2019-svart

Mystisk hemlig artist

Vem är den mystiska musikperson som sakta rör sig allt närmare VallaOPEN? Många gissar, några tror sig veta. Rykten som sprids med vinden i skogarna runt Valla. Det sägs att det är någon med rötter till Färila som sträcker sig tillbaka till 1600-talet och att cirkeln nu är på väg att slutas. Att det är någon som klär i aubergine och prisats med medalj ur konungens hand.
‪#‎vallaopen‬ ‪#‎färila‬ ‪#‎hälsingland‬ ‪#‎vivalafala‬

Etiketter: hemlig mystisk

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag har en gay furry sida som ni kan gå in på genom att klicka mitt namn”

  • Simon Åsberg » Waldemar Seger:  ”Jag e gay”

  • lina arvidsson » Waldemar Seger:  ”gå in på min privata hemsida genom att klicka mitt namn”

  • adam white » Waldemar Seger:  ”boi u gonna get clapped”

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”är du dum elle. de ä mina kommentarer”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln