vallaopen-2018

Inför Valla OPEN

Känner stor glädje och tacksamhet för det gensvar vi får från er och att det denna händelse blivit så uppskattat bland många i och utanför bygden. Nu hoppas vi att vädret är med oss när vi presenterar den 9:e upplagan av VallaOpen. Torsdagen den 16 juli Hembygdsgården i Färila kl. 16.00 – 21.30 ca. Peter Stormare och Oscar Humlebo (Moto Boy) hoppas några få se på Valla. Vi kan avslöja att dessa två har funnits med i diskussioner och förhandlingar men att något annat stort är på gång av filmen att döma. Vem eller vilka är det som ska medverka tror ni?

mvh VallaOPEN

Etiketter: you tube kanonbokning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”jag har en gay furry sida som ni kan gå in på genom att klicka mitt namn”

  • Simon Åsberg » Waldemar Seger:  ”Jag e gay”

  • lina arvidsson » Waldemar Seger:  ”gå in på min privata hemsida genom att klicka mitt namn”

  • adam white » Waldemar Seger:  ”boi u gonna get clapped”

  • waldemar seger » Waldemar Seger:  ”är du dum elle. de ä mina kommentarer”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln